Pezl Tactikka + Desert otsalamppu

Tuotekoodi: 3342540101579
Pezl
Pezl-Tactikka--Desert-otsalamppu-3342540101579-1.JPG
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 14 €
45,00 €
-24%
Ovh. 59,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-4 arkipäivää
 Lisää ostoskoriin
Uusi Tactikka on Petzlin taktinen pikkuvalaisinPetzl on tuonut markkinoille pienen ja tehokkaan Tactikka-otsavalaisimen. Tactikka kuuluu Petzlin uuteen SPECIALIZED-sarjaan, jossa on otsavalaisimia erityiskäyttöihin. Tactikkatuoteryhmä on suunniteltu ...
Uusi Tactikka on Petzlin taktinen pikkuvalaisin
Petzl on tuonut markkinoille pienen ja tehokkaan Tactikka-otsavalaisimen. Tactikka kuuluu Petzlin uuteen SPECIALIZED-sarjaan, jossa on otsavalaisimia erityiskäyttöihin. Tactikkatuoteryhmä on suunniteltu sotilaskäyttöön, metsästykseen, kalastukseen, luonnon tarkkailuun ja muuhun toimintaan missä käyttäjän havaitsemattomuus on tärkeää.
Tuoteryhmään kuuluu kaksi tuotetta: Tactikka + ja Tactikka + RGB.
Tactikka-valaisimissa on CONSTANT LIGHTING -vakiovoimakkuusteknologia. Se tarkoittaa valaisua, joka ei himmene paristojen tyhjentyessä. Käyttäjä valitsee itse paloajan, ja valokeila pysyy yhtä kirkkaana ja tasaisena koko valitun ajan. Vakiovoimakkuuksia on neljä, ja niistä valitaan aktiviteetin keston ja valotarpeen mukaan: lähivalaistus 12 h, liikkuminen 6 h, nopea liikkuminen 1,5 h ja suurimman valovirran (160 lumenia) tarjoava Boost-toiminto 10 sekuntia.
Tactikka + -valaisimessa on lisäksi punainen valo sekä valkoinen ja punainen vilkku, jotka lisäävät käyttäjän havaittavuutta hätätilanteissa. Valkoinen vilkku on havaittavissa jopa 4000 metrin päästä 200 tunnin ajan. Tactikka + RGB:ssä on kaikkien yllä mainittujen ominaisuuksien lisäksi vihreä ja sininen valo.
Punainen valo säilyttää parhaiten hämäränäön kenttäkäytössä. Vihreä tarjoaa parhaan
erottelukyvyn ja silmät palautuvat nopeimmin, ja siksi sitä käytetäänkin lentokoneissa ja helikoptereissa. Sininen valo on vaikeimmin havaittavissa paljaalla silmällä etäältä, ja sillä voi myös seurata verijälkeä sekä havaita tulehduksen haavassa.
Tactikka-valaisimet ovat kevyitä (vain 85 g) ja käteviä valaisimia laadukkaalla valaisuoptiikalla, ja ne toimivat helposti yhtä painonappia käyttämällä. Otsapannassa on pikasolki, jonka ansiosta valaisimen voi kiinnittää myös kaulaan ilman tarvetta ottaa päähinettä tai kypärää pois päästä.
Tactikka-valaisimet tehostavat sotilaiden, metsästäjien, kalastajien ja kaikkien niiden toimintaa, joille havaitsemattomuus on tärkeää.
https://soldiersystems.net/2014/01/09/sneak-peek-petzl/
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Takuu: 3 vuotta
  • Paino: 0.25 kg