Kuitusiima Daiwa J-Braid X8 Chartreuse

Kuitusiima-Daiwa-J-Braid-X8-Chartreuse-043178132708-1.jpg
alk. 16,95 €
 Valitse paksuus
 Lisää ostoskoriin
Ultra ohuiden materiaalien ansiosta J-Braid on todella pehmeä ja sileä, jonka tunnet heti kun saat siiman käsiisi. Kahdeksan kuitua on punottu todellä pyöreäksi ja sileäksi siimaksi, jonka ansiosta heität pidemmälle ja siima on kalastettaessa todellä...

Ultra ohuiden materiaalien ansiosta J-Braid on todella pehmeä ja sileä, jonka tunnet heti kun saat siiman käsiisi. Kahdeksan kuitua on punottu todellä pyöreäksi ja sileäksi siimaksi, jonka ansiosta heität pidemmälle ja siima on kalastettaessa todellä äänetön.

Huippulaatuisten Made in Japan materiaalien ansiosta J-Braid tarjoaa moniin markkinoilla oleviin kuitusiimoihin verrattuna lähes olemattoman venyvyyden ja uskomattoman kestävyyden ohuimmillakin siimapaksuuksilla. J-Braid on todellista vastinetta rahalle!

Ennen markkinoille tuloa J-Braid testattin huolellisesti ympäri maailmaa. Se selvisi voittajana niin kevyessä jigauksessa, syvänmeren kalastuksessa kuin GT:n iskiessä popperiin tropiikissa.

J-Braid on tarjolla kolmea väriä: Chartreuse, Dark Green ja Multi-Colour. Multi-Colour koostuu viidestä eri väristä. Värit vaihtuvat 10, 5 ja 1 metrin välein.

Saatavilla useita puolakokoja paksuuksissa 0.06mm – 0.42mm.

Oletko ostanut tämän tuotteen?