Rapala-Countdown-5cm-022677002064-1.jpg
Rapala-Countdown-5cm-022677002064-2.jpg
Rapala-Countdown-5cm-022677002064-3.jpg
alk. 10,00 €
 Valitse väri
 Lisää ostoskoriin
Saalisvarmuutta kaikkiin kerroksiin!Rapala CountDown on uppoava yleisviehe, jolla pystyy kalastamaan tarkasti ja tehokkaasti vaihtelevissa syvyyksissä ja eri vesikerroksissa. Countdownin uitto: ensimmäisellä heitolla annat vieheen vajota poh...

Saalisvarmuutta kaikkiin kerroksiin!
Rapala CountDown on uppoava yleisviehe, jolla pystyy kalastamaan tarkasti ja tehokkaasti vaihtelevissa syvyyksissä ja eri vesikerroksissa.

Countdownin uitto: ensimmäisellä heitolla annat vieheen vajota pohjaan ja lasket kuinka monta sekuntia siihen kuluu (CountDown vajoaa noin 30 cm sekunnissa). Jos haluat vieheen uivan lähellä pohjaa, lasket yhtä vähemmän ja aloitat kelauksen. Uppoamissekunteja vähentämällä saat CountDownin uimaan lähempänä pintaa. Voit pysäyttää kelauksen hetkeksi ja antaa vieheen välillä vajota, näin voit ärsyttää välikerroksissa olevat kalat iskemään. Todellinen koskikalastuksen tehovaappu taimenelle ja kirjolohelle! Varaa pakkiisi ärsytysvärejä sekä luonnollisia värejä.

Pikkuruinen CountDown 01 pelastaa hankalimman kalastuspäivän. Alle kolmesenttinen UL-vaappu kiinnostaa petokalojen lisäksi hyönteissyöjiä, esim. siikaa, ja sitä on pienestä koostaan huolimatta helppo heittää pitkälle.

Ominaisuudet

Balsapuinen runko
VMC® Black Nickel -koukut
Koeuitettu ja käsinviritetty
Oletko ostanut tämän tuotteen?