Rapala Squall 28" Pilkkivapa kelalla

Rapala-Squall-28-Pilkkivapa-kelalla-022677191102-1.jpg
alk. 29,00 €
 Valitse toiminta
Klikkaa kirjekuorta loppuneen tuotteen kohdalla jos haluat ilmoituksen sähköpostiisi kun kyseistä tuotetta saapuu lisää varastoon.
Kalastusvalmiit Rapala Squall Ice -pilkkivirvelit sopivat niin kesäiseen ja kuin talviseenkin petokalapilkintään. Sarja kostuu avokelavavasta ja avokelasta, jotka ovat keskenään sovitettu yhteen tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Rapala Squall Ice -pil...

Kalastusvalmiit Rapala Squall Ice -pilkkivirvelit sopivat niin kesäiseen ja kuin talviseenkin petokalapilkintään. Sarja kostuu avokelavavasta ja avokelasta, jotka ovat keskenään sovitettu yhteen tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Rapala Squall Ice -pilkkivirvelit on varustettu kalastusvalmiiksi puolatulla Sufix-monofiilisiimalla, eli lisäksi tarvitset vain pilkin ja olet valmis pilkille.

Rapala Squall Ice -pilkkivirvelisarjalla on helppo väsyttää reilumpikin vonkale, sillä kelassa on tasaisesti toimiva, tarkasti säätyvä jarru. Squall Ice -sarjojen kelat on suunniteltu pilkintään myös talvella, joten jäätymiselle alttiiden osien määrä on minimoitu.

Ominaisuudet

Kestävä lasikuituaihio
Lämpimät ja kestävät EVA-kahvat
Viehepidike aihiossa
Ylisuuret Alumium Oxide -vaparenkaat
Sufix 0,20 mm monofiilisiima kalastustusvalmiiksi puolattuna

Tekniset tiedot

Malli Tyyppi Pituus Jäykkyys
Squall Ice Combo Petokalapilkintä 70 cm Med
Squall Ice Combo Petokalapilkintä 70 cm Med/Hvy

Oletko ostanut tämän tuotteen?