Spike Worm 1-1/2"/4cm

-022677225050-1.jpg
-022677225050-2.jpg
-022677225050-3.jpg
alk. 4,50 €
 Valitse trigger x värit
 Lisää ostoskoriin
Trigger X Ice -sarjan syötit/mikrojigit toimivat kesät talvet. TXII-materiaali sisältää hajuja, makua ja on erityisen herkkä- ja eläväliikkeistä. Trigger X Ice Series -mikrojigit ovat erittäin monikäyttöisiä - niillä voi jigata, tai käyttää syöttinä ...

Trigger X Ice -sarjan syötit/mikrojigit toimivat kesät talvet. TXII-materiaali sisältää hajuja, makua ja on erityisen herkkä- ja eläväliikkeistä. Trigger X Ice Series -mikrojigit ovat erittäin monikäyttöisiä - niillä voi jigata, tai käyttää syöttinä esimerkiksi pilkinnässä ja onginnassa. Ne sopivat erinomaisesti käytettäväksi Blue Fox -morrien ja -pystypilkkien sekä Rapala -tasapainopilkkien kanssa.

  • Trigger X Ice Series -mikrojigit täydentävät muodoiltaan toinen toisiaan. Sarjassa on erilaisia kalojen luontaista ravintoa imitoivia muotoja ja uintiliikkeitä:
    Trigger X Ice Nymph jäljittelee pientä hyönteistä. Uitettaessa ulokkeet värisevät ja liidättävät syöttiä. Haju- ja makumolekyylien lisäksi materiaali sisältää valoa lataavaa Ultra Glow -pigmenttiä.
    Trigger X Ice Spike Worm jäljittelee toukkaa tai pientä matoa. Sillä on pitkä eloisa häntä, joka liikkuu pienestäkin väräyksestä. Haju- ja makumolekyylien lisäksi materiaali sisältää valoa lataavaa Ultra Glow –pigmenttiä.
    Trigger X Mustache Worm on erittäin monikäyttöinen ”viiksi”. Trigger X Mustache Worm rigataan keskikohouman kohdalta, jolloin ”viiksen” molemmat päät pääsevät liikkumaan elävästi.

Tutustu mikrojigaamiseen: kireitasiimoja.fi/mikrojigaus
UL-kevyt vapa, ohut monikuitusiima (0,04-0,08), mikrojigipää ja Trigger X -mikrojigi - ja voi sitä kalastamisen riemua!

Oletko ostanut tämän tuotteen?