Vision-Brownie-95-043372185807-2.jpg
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 34 €
alk. 45,00 €
-43%
Ovh. 79,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse luokka
Klikkaa kirjekuorta loppuneen tuotteen kohdalla jos haluat ilmoituksen sähköpostiisi kun kyseistä tuotetta saapuu lisää varastoon.
 Lisää ostoskoriin
Brownie 95 on lyhyellä 9.5 metrin mittaisella heittopäällä varustettu perhosiima. Sen paino seurailee AFTM luokituksia sallituissa rajoissa. Valmiilla lenkillä varustettu siiman etupää on tehty 45cm matkalta High Float™ Tip materiaalista, joka ...
Brownie 95 on lyhyellä 9.5 metrin mittaisella heittopäällä varustettu perhosiima. Sen paino seurailee AFTM luokituksia sallituissa rajoissa. Valmiilla lenkillä varustettu siiman etupää on tehty 45cm matkalta High Float™ Tip materiaalista, joka varmistaa kärjen erinomaisen kelluvuuden. Siiman lyhyt kartio on ideaalinen lyhyillä heitoilla tehtävään tarkkaan kalastukseen ja loistava erityisesti rullaus- ja switcheitoissa. Kartion etuosa mahdollistaa tarvittaessa perhon varovaisen tarjoamisen aralle kalalle, mutta toimii myös painavimmilla perhoilla. Uusi T2FLOW™ päällyste tuntuu silkinpehmeältä ja erittäin notkealta mahdollistaen täten erinomaisen heitto- ja käsittelytuntuman vaihtelevissa olosuhteissa.

- 9.5 metriä pitkä heittopää
- Seuraa perinteisiä AFTM standardeja tarkasti
- Lenkillä varustetusta kärjestä 45cm on tehty High FloatTM Tip materiaalista loistavan kelluvuuden varmistamiseksi
- Täysin uusi T2FLOWTM päällyste siiman helpon käsiteltävyyden ja siiman hallinnan takaamiseksi kaikissa olosuhteissa
- Ideaalisiima lyhyillä heitoilla tapahtuvaan tarkkaan kalastukseen ja rullaus/switch heittoihin
- Kaksisävyinen: oliivinvihreä / valkoinen
Oletko ostanut tämän tuotteen?